KAC BETEKOM - KFC SINT-LENAARTS: 1 - 2

KAC BETEKOM - KFC SINT-LENAARTS: 1 - 2

K.AC.Betekom 1 A

1 - 2

St. Lenaarts 1 A

...
75'

Competitie

3B

Datum

9 april 2022 20:00

Accommodatie

Onbekend

De bezoekers uit Sint-Lenaarts namen vanaf de eerste minuut het heft in handen. Daoudi werd diep gestuurd door Paulussen en diens voorzet vond Lansu aan de tweede paal die de verdiende openingstreffer binnenschoot. Daarna losten de bezoekers het gaspedaal. Betekom dreigde vooral met een reeks hoekschoppen, maar vond de opening niet. Na een kwartier in de tweede helft verdubbelde Di Biniamu de score. Betekom kwam toch nog terug via een afgeweken hoekschop die Kevin Janssens knap meteen op de slof nam. In het slotoffensief raakte Betekom de onderkant van de lat.

Sint-Lenaarts won dus verdiend op Betekom en dat was mede te danken aan een perfecte organisatie die werd neergezet na de vroege voorsprong. Een van de hoofdrolspelers in dat blok was de 20-jarige Staf De Graeve, in januari overgekomen van de beloften van KV Mechelen.

“Na vijf mooie jaren op KV deed het mij uiteraard wel iets om de club te verlaten, maar niet iedereen van de eigen jeugd kan doorstoten naar de A-kern, dat besefte ik wel. Bovendien ben ik hier in Sint-Lenaarts enorm goed opgevangen en heb ik op korte tijd mijn basisstek verworven. Normaal speel ik centraal in de verdediging, maar door omstandigheden plaatste de coach mij een rijtje hoger. Op enkele stilstaande fases na zijn we hier nooit in de problemen gekomen en dat is inderdaad een pluim op de hoed voor onze organisatie. Met deze zege op zak is het overigens veel aangenamer om zaterdag de derby te spelen tegen Zwarte Leeuw”, aldus De Graeve.Bron: Het Nieuwsblad 11-04-2022

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!