Datum

12 maart 2022 20:00

Accommodatie

Onbekend

n een slordige eerste helft waren de enige wapenfeiten de twee doelpunten. En die werden dan nog in geschenkverpakking aan de tegenstrever bezorgd. Bij Wellen speelde Bielen onzorgvuldig terug naar zijn defensie waardoor Di Biniamu vanop de zestien hard in de hoek kon trappen. Maar diezelfde Di Biniamu had boter op zijn hoofd toen hij de bal onzorgvuldig terugspeelde op doelman Nolle. Versteeven kwam er gewiekst tussen en hing de bordjes gelijk.

In de tweede helft had Versteeven dé kans op 2-1 en lieten Bevers (kopbal en van dichtbij op de doelman), Willemsen en De Graeve (tegen de lat getikt door de keeper) unieke pogingen liggen.

Met het punt tegen Wellen blijft Sint-Lenaarts aanknopen bij rechtstreekse concurrenten als Zwarte Leeuw (verlies tegen Racing Mechelen) en Witgoor (gewonnen tegen Beringen). Maar na de wedstrijd was coach Sam Vermeylen niet tevreden. “Als er één ploeg was die recht had op de drie punten, dan waren wij het wel”, startte hij zijn wedstrijdanalyse. “Maar op basis van de tweede helft hebben mijn spelers zichzelf niet beloond.”Het nieuwsblad: 14-03-2022