Dit kan gebeuren als enkele spelers niet op hun niveau zijn

Dit kan gebeuren als enkele spelers niet op hun niveau zijn

St. Lenaarts 1 A

0 - 0

KFC De Kempen TL 1 A

46'
Kim BOSMANS
Door Moorkens
61'
NDAGANO
65'
Griffin VETS
86'
Griffin VETS
Senne GOVERS
91'
NDAGANO
Ben BAKKOVENS

Competitie

3B

Datum

3 september 2021 20:00

Scheidsrechter

Wannes Bleuckx

Accommodatie

K.F.C. Sint-Lenaarts A terrein
Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

De Kempen was vrijdagavond afgezakt naar Sint-Lenaarts met het vizier op "minstens één puntje meenemen naar Tielen" en daar zijn ze dan ook glansrijk in geslaagd.
Wij hadden de betere kansen (Yannick Bevers op de paal en Mitchell Baptist op de deklat) maar zeggen dat we De Kempen overspeelde mag ook niet want dat was niet waar. Het is wel zo "had er een winnaar moeten zijn was het zeker K.F.C. Sint-Lenaarts".
Wat ontbrak er tegen De Kempen: Onze topspelers die het normale spel niveau naar een hoger niveau moeten duwen deden dit vrijdagavond niet of toch veel te weinig en gebeurt dat niet dan zijn wij maar een gewone ploeg.
Maar we moeten na één wedstrijd niet blijven treuren en we weten dat we beter kunnen als de schakels goed in mekaar vallen.
We zullen nog van deze wedstrijden krijgen en zelfs misschien nog van een slechter niveau, maar ik ben ervan overtuigt dat dit ook bij de andere ploegen zo zal zijn.
K.F.C. Sint-Lenaarts speelde met: Senne Goossens, Mourad Daoudi, Dries Willmemsen, Ellas Meyer (72' Michell Baptist), Hicham Elharchi, Nico Lansu (85' Yumit Ahmed), Marijn Kenis, Jonas Van Den Muysenbergh, William Tavares, Lucas Vissers, Yannick Bevers.
Niet ingevallen: Edson Lopez en Roman Witting
Geen gele of rode kaarten      

           
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!