Philip Vos blijft realistisch na knappe seizoenstart

Philip Vos blijft realistisch na knappe seizoenstart

St. Lenaarts 1 B

-

S.V. Noorse 1

Competitie

4A

Datum

5 februari 2021

Accommodatie

Onbekend

Het tweede elftal haalde zaterdagavond spetterend uit tegen Noorse. De eerste competitiewedstrijd werd na een spetterende eerste helft met forfaitcijfers gewonnen. Philip Vos, de aanvoerder van het tweede elftal, was uiteraard wel blij met die zege. "De 5-0 tegen Noorse was alleszins verdiend" vond hij alleszins. "De overwinning werd vooral in de eerste helft, afgesloten met 4-0 in ons voordeel.."
"Al vond ik de eerste tien minuten van Noorse niet slecht. Zij konden evenwel niet scoren en dat deden wij wel. Ik vond de manier waarop we tot dat we tot 2-0 uitliepen niet eens overdreven. Bij de rust was onze wedstrijd met 4-0 gespeeld. Onze jongens hadden inderdaad ontzettend veel plezier in het spelletje en we hebben onze start niet gemist" vond Vos.
Zulke zege kan natuurlijk heel wat perspectieven openen, maar Vos blijft er kalm en realistisch bij. "Vorig seizoen hebben we te wisselvallig gespeeld" was zijn mening. "Nu zijn we het vierde jaar samen en het zijn allemaal jongens van Sint-Lenaarts. De jongens zetten flinke stappen vooruit. In dit seizoen hebben we enkele sterke ploegen in onze reeks en daar kunnen we moeilijk tegen opboksen. Als we nuchter blijven moeten we in de linker  kolom eindigen en een goed seizoen spelen. Dat is voor ons om te beginnen goed meegenomen."
De aanvoerder teert vooral op een vriendengroep die voor elkaar door een vuur wil gaan. "Ze spelen nu allemaal al een tijdje samen en ik vind nog altijd dat ze goed bezig zijn. Het was half maart al zo en ze bewijzen dat ze intussen nog altijd goed bezig zijn gebleven. We zijn klaar voor een sterk seizoen. Alleen jammer dat we na zo'n wedstrijd volgende week weer vrij zijn."
 
Walter Peersmans.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!