2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

K.F.C. Sint-Lenaarts heeft zonder de gekwetsten topschutter Guy Geudens, Olivier Vertommen, Jeremy Nauwelaerts en Michiel Gysels verdiend gewonnen tegen Hoogstraten.
De eerste helft ging gelijkopgaand maar de beste doelkansen waren voor Sint-Lenaarts. 10' Wordt de doorgebroken Yannick Bevers foutief gestopt in de strafschopzone. Mourad Daoudi trapt de penalty onhoudbaar binnen.
Tweede helft hetzelfde spelvertoon maar weer de beste kansen voor Sint-Lenaarts en na afgekeurde doelpunten van de groen gele kan in de 86' Nico Lansu vanop de middelijn op snelheid doorgaan en afronden 2-0.
Al bij al een verdiende overwinning.
K.F.C. Sint-Lenaarts : Matthias De Bruyn (45' Sam Vermeylen), Mourad Daoudi, Rob Spanoghe (45' Nico Lansu), Rob Wouters, Marijn Kenis (45' Kenzo Van Hoydonck), Vincent De Lil (45' Matti Van Minnebruggen), Brent Van Braeckevelt (45' Mehdi Naqqadi), George Cassemiro (45' Jonas Hofmans), Jef Vogels, Yannick Bevers, Hicham Elharchi, José Da Costa.
Hoogstraten V.V. : Senne De Fré, Senne Van Dooren, Thomas Van Santvoort, Quinten Meeusen, Bob Swaegers, Eloy Smet, Ruben Tilburgs, Tim Hofstede, Jeroen Meeuwis, Jens Meeus, Jasper Cox, Quinten Meeusen, Vincent Van Dyck, Sieben Meeusen, Dario De Roover