Beker van België Topmatch van K.F.C. Sint-Lenaarts tegen topploeg Mandel United

Beker van België Topmatch van K.F.C. Sint-Lenaarts tegen topploeg Mandel United

St. Lenaarts 1 A

1 - 1

Mandal United 1ste ploeg

Ruben Pyck (kopbal)
96'

Datum

4 augustus 2019 16:00

Scheidsrechter

Sven Osier

Accommodatie

K.F.C. Sint-Lenaarts A terrein
Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

De eerste helft waren de ploegen even sterk maar de beste scoringskans kwam er in de 43' met een kopbal van Jef Vogels die met een pracht save van doelman Laleman uit de winkelhaak van het doel werd geduwd.
59' dribbelt Mourad Daoudi dribbelt twee spelers komt alleen voor doelman Laleman en die kan een doelpunt verhinderen door een strafschopfout te maken op Mourad Daoudi. Mehdi Naqqadi (zie foto) trapt de penalty binnen en 1-0.
Mandel tracht de bakens te verzetten maar het is Sint-Lenaarts die via Nico Lansu en Mourad Daoudi nog de beste doelkansen krijgt om de score te verhogen.
MAAR het venijn zit in de staart.
96' (ongelovelijk maar waar) kan Ruben Pyck, de echte enige doelkans van Mandel, binnenkoppen 1-1.
Direct daarna (spelers van Sint-Lenaarts zitten nog in zak en as) strafschoppen. De twee eersten worden gemist en weg het verdiend verder bekeren. Dat doet pijn en dat is echt klote.

K.F.C. Sint-Lenaarts : Sam Vermeylen, Matti Van Minnebruggen, Jef Vogels, Yannick Bevers, Mourad Daoudi (88' Rob Spanoghe), Rob Wouters, Nico Lansu, Jonas Hofmans, Mehdi Naqqadi, Hachim Elharchi, George Cassemiro. Mathias De Bruyn, Marijn Kenis, Ramos Tavares.

Mandel United : Brecht Laleman, Aurélien Baily, Lilian Lorthiois, Daan Debouver, Henri Van Marcke, Tom Raes, Ruben Pyck, Jasper Beyens, Nicholas Tamsin, Michiel Clyncke en Kristof Verspeeten. Arne Galens, Indy Vancraeyveldt, Aron Dhondt en Jason Neu.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!