Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

Sint-Lenaarts moest heel wat spelers missen wegens ziekte, schorsing en blessure. Wellen kreeg na zes minuten geen penalty. Heeren schoot daarna de vrijschop nipt naast het doel van Vermeylen. Na 18 minuten spelen trof Spanoghe raak na een mooi samenspel met Daoudi en Lansu. De toon was meteen gezet: 1-0. Degeling schoot nog zwak over doel. Vertommen besloot op het einde van de eerste helft nog te zwak op het doel van Rausin.

Twee minuten na de herneming schoot Degeling op Vermeylen, maar nadien was het voor de thuisploeg drie keer raak. Een solo van Bevers werd in doel verlengd. Op het uur werd een penaltyfout op Bevers gemaakt en Daoudi schoot raak. In de 75ste minuut schoot Winkel staalhard op doel, maar Vermeyen tipte over. Vijf minuten later nette Bevers een collectieve aanval, goed voor de 4-0.(wp)