K. Witgoor Sport Dessel - KFC Sint-Lenaarts: 1 - 0

Scheidsrechter

Stef Stas

Accommodatie

Onbekend

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd en dwongen in de eerste vijf minuten een handvol hoekschoppen af, maar bij de eerste echte uitbraak van de thuisploeg werd het 1-0. De Pachter kon aan de haal gaan na balverlies in de bezoekende defensie en zag zijn schot met een beetje geluk over het hoofd van de verraste Vermeylen in doel verdwijnen. De bezoekers gingen meteen op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks hun overwicht waren de kansen heel schaars.

Witgoor verdedigde zich erg goed en kwam in het slot van de match nog dicht bij de 2-0. Eerst redde bezoekend doelman Vermeylen nog een poging van de ingevallen Matthias Jansen en een minuut lager lag hij goed in de baan van een schot van Blockx.(rwi)