Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

Na vijf minuten maakte Daoudi de openingstreffer via een rechtstreekse vrije trap. Zes minuten later kopte Fernandes De Brito over. Na negen minuten hingen de bordjes in evenwicht toen Thomassen na een persoonlijke actie de gelijkmaker nette. Met een ver schot zette Brouwers de bezoekers op voorsprong. Sint-Lenaarts moest nu wel komen en dat was goed voor de wedstrijd. Het kon echter enkel corners afdwingen. Na een half uur tikte Vanhengel een schot van El Harchi onder de lat weg. Hij hield ook Lansu van de gelijkmaker.

KOC MAAKT HET AF VOOR PELT

Koc miste in het begin van de tweede helft de 1-3 en Lansu liet de gelijkmaker liggen. De uitslag van de partij werd voor beide ploegen plots wat minder voorspelbaar door het spel dat goed op en af ging. Diepe spits Koc maakte het uiteindelijk dan toch af voor de bezoekers. Geudens en Bevers misten elk nog een kans, maar de zege was binnen voor Esperanza.(wp)