Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

De eerste helft kende een aantrekkelijk verloop met wisselende doelkansen. Net na het kwartier beging Vogels handspel en volgde een strafschop, omgezet door Vets. Diezelfde Vets verdubbelde kort voor rust de voorsprong voor Zwarte Leeuw. Maar de thuisploeg kwam terug in de tweede helft. Via Lansu en Vertommen hingen de bordjes halfweg de tweede periode weer in evenwicht. Maar Zwarte Leeuw rechtte opnieuw de rug en wist met twee goals opnieuw afstand te nemen van de thuisploeg. Met nog een dik kwartier te gaan maakte Voca er met een rechtstreekse vrijschop 2-3 van. In het slot scoorde Zwarte Leeuw nog een vierde keer via Noeyens, die de boeken zo dichtdeed voor Sint-Lenaarts. Zwarte Leeuw is, na Termien, nog maar het tweede team dat de thuisploeg een nederlaag kon aansmeren.(wp)