Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

In de eerste helft kwam Sint-Lenaarts nog niet in het stuk voor, tot Vertommen bij een hoekschop voor doel kwam en een kopbal van Wouters tegen de netten verlengde. Sint-Lenaarts bleef daarna de sterkste ploeg op het veld, maar een paar offensieve bedoelingen van de thuisploeg bleven onbeantwoord. Daoudi en Elharchi schoten allebei op doel, die laatste trof de paal. Vertommen liep nog eens door, maar strandde op bezoekend doelman Patrick Coenen. De bezoekers mochten opgelucht ademhalen met de milde tussenstand.

De tweede helft verliep niet goed voor de thuisploeg. Eerst ging Helson een paar keer gevaarlijk door, wat tot een bal tegen de paal leidde. De gelijkmaker bleef echter uit, en in het slot trof Elharchi raak. Hij speelde zich eerst vrij en trapte het leer daarna in doel. Via Lansu werd het in blessuretijd zelfs nog 3-0.(wp)