Scheidsrechter

Gil De Clercq

Accommodatie

Onbekend

Sint-Lenaarts kreeg na een dikke tien minuten een strafschop. Naqqadi naam de elfmeter op zich en faalde niet. Aan de overkant redde Vermeylen eerst nog op een schot van Voorn, maar even later was hij kansloos tegen het schot van Philipsen. Gaandeweg verloor Sint-Lenaarts de controle over de partij, wat zich ook resulteerde in logische tegentreffers.

Na rust mocht Kroonen op wandel in de zestien, waarna Jeunen de bal uit een scherpe hoek via paal binnen trapte. Op het uur zorgde diezelfde Jeunen na een ingestudeerde hoekschop ook nog voor de 1-3. ­Daoudi deed met een vrije trap onder de muur de hoop bij Sint-Lenaarts nog even opleven, maar verder dan de aansluitingstreffer kwamen de bezoekers niet meer.(gsb)