Scheidsrechter

Stijn Lehembre

Accommodatie

Onbekend

De thuisploeg was de eerste twintig minuten heer en meester. De eerste serieuze kans kwam er al na 3' als Yannick Bevers een scoringskans over  het doel trapt. 12' Yanick Bevers ontfutselt de bal van een verdediger en wordt foutief neergehaald in de 16. Naqqadi zette de strafschop succesvol om. 22' Hoekschop Mourad Daoudi en kopbal van Bevers: 2-0. Na de rust kon Sint-Lenaarts hun geliefde spel spelen en liet het City Pirates het spel maken op het middenveld maar op een kopbal en een schuin schot op doel van Ernst was eigenlijk alles gezegd wat betreft doelkansen. Fal kopte in de 80 minuut naast het doel. De beste en open doelkansen in de tweede helft waren voor Yannick Bevers en Nico Lansu. 88' werd het dan toch nog 3-0 na een knappe voorbereiding van Mourad Daoudi en een even schitterende afwerking van Nico Lansu. We blijven op de eerste plaats met het meest aantal doelpunten gescoord en de minste tegen. Volgend zaterdag komt VK Linden op bezoek en weer zullen we tot het uiterste moeten gaan om de punten thuis te houden.