Scheidsrechter

Erik Bury

Accommodatie

Onbekend

In de eerste helft was Naqqadi de gevaarlijkste man bij het bezoekende Sint-Lenaarts. Hij kwam meermaals tot schieten maar helaas voor de bezoekers stond zijn vizier stond niet goed afgesteld. De thuisploeg deed te weinig met scherpe flankvoorzetten die telkens de Limburgse voorhoede bereikten.

Na rust brak Camara de wedstrijd open na een perfect aangesneden hoekschop van Perez. De 1-0 bleef echter niet lag op het scorebord staan. Een miscommunicatie achterin bij Heur-Tongeren stelde een goed opzittende Naqqadi in staat om Vandecaetsbeek in twee tijden te vloeren: 1-1.

De bezoekers probeerden het laken naar zich toe te trekken, maar lukte daar niet in. Lansu, Bevers en Naqqadi slaagden er niet in Tongerse slordigheden uit te buiten.(matr)