Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

Witgoor begon het best aan de partij en miste na vier minuten langs Jorn Van Dyck een eerste kans om de thuisploeg op achterstand te brengen. Sint-Lenaarts was de minst aanvallende ploeg en Witgoor was dicht bij de openingstreffer. Het kon zijn kansen toch niet verzilveren, waardoor het met de neus op de feiten gedrukt werd. In de 19de minuut werd een hoekschop van Daoudi namelijk door Van Minnebruggen binnengeschoten; 1-0 voor Sint-Lenaarts. Lansu schoot daarna hoog en via de deklat buiten. Na het halfuur werd Daoudi neergelegd, de scheidsrechter wees naar de stip en de penalty werd omgezet door Naqqadi. Lansu zorgde in de tweede helft nog voor de 3-0. Een vierde treffer kwam er niet meer. Bevers miste nog een strafschop om de score verder uit te diepen.(wp)