Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

Voor beide ploegen was het de eerste oefenmatch van de voorbereiding, maar Sint-Lenaarts en Cappellen maakten er een aangenaam kijkstuk van. Na goed samenspel tussen Seppe Kil en Smet zette die laatste de bezoekers op voorsprong. Van Minnebruggen kende eerst nog pech, maar zorgde vlak voor rust dan toch voor de gelijkmaker. Het grootste spektakel werd echter bewaard voor het slotkwartier. Bevers leek Sint-Lenaarts een dikke tien minuten voor tijd de zege schenken. Maar in een dolle laatste vijf minuten sleepten Mitrovic en Walen De Keyser de zege toch nog uit de brand voor Cappellen. (wp)

Doelpunten: 18’ Smet 0-1, 38’ Van Minnebruggen 1-1, 78’ Bevers 2-1, 86’ Mitrovic 2-2, 89’ Walen De Keyser 2-3, 90’ Walen De Keyser 2-4.