Verdienstelijke wedstrijd maar helaas geen punten

Scheidsrechter

Bram Eeckhout

Accommodatie

Gem. stadion "De Roosen"

Zou het nu toch kunnen dat de prachtige resultaten in de Beker van België zijn tol eisen in de Competitie ?
Ik weet het niet maar zowel wij, Racing Mechelen en Hoogstraten verloren allen hun midweek wedstrijd na succesvol te zijn geweest in de Beker.
We wisten natuurlijk dat we bij één van de titel kandidaten "Esperanza Pelt" het moeilijk zou worden om daar punten mee te pakken. Ze hadden dan bovendien nog 2 van onze vedette (Mourad en Joël) van vorig seizoen komen weghalen. Maar dat wil allemaal niets zeggen we nu andere spelers en trainer en ik durf niet zeggen dat we een mindere ploeg hebben dan vorig seizoen, integendeel zelfs.
Nu eventjes wat commentaar op de match:
We begonnen goed aan de wedstrijd maar na een foutje van Jonas inde 15' werd de toegekende penalty binnen getrapt door Gerritsen.
2 minuten later was het ex speler van ons Joël Di Biniamu die de 2-0 binnentrapte.
De kopjes van onze spelers gingen wat naar beneden en Pelt kreeg overwicht.
Lucas Lemaire kon op pass van Hakin Borahsasar milderen tot 2-1.
Maiko Gerritsen kon in de 40' de scoren nog opdrijven tot 3-1.
De tweede helft zagen we een ander Sint-Lenaarts  die niet bij de pakken bleef zitten en zeker een 4 tal doelkansen kreeg.
74' lukte dat goaltje dan toch dat Hans Wynants de 3-2 scoorde uit strafschop.
Sint-Lenaarts begon één tegen één te spelen maar kreeg het deksel in de 90' op de neus als Jarne Mols na voorbereidend werk van Mourad en Joël de 4-2 scoorde.
Zaterdag 16 sept om 19u30 thuis tegen Betekom en er weer volop tegen aan.