Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

De thuisploeg begon ontzettend zwak aan dit duel en was al na 20 seconden op achtervolgen aangewezen. Casemiro verloor de bal en veroorzaakte daarop een strafschop, die door Mariën succesvol werd omgezet. Na acht minuten stond Verstraeten afgezonderd voor doel en had maar in te tikken. Het was met de vroege 0-2 de ideale start voor de bezoekers, die hun voorsprong niet meer prijsgaven. Bevers en Hofmans troffen het in de eerste periode nog doelhout.

Na rust bleef de plaatselijke pressing uit en schoot Van Der Linden in eigen doel en was de wedstrijd gespeeld. Toen Van Hoydonck even na het uur rood incasseerde was het liedje van Sint-Lenaarts al helemaal gezongen. Peeters schoot nog een strafschop over en Geudens zette die van de thuisploeg wel om in het slot, maar die was enkel nog voor de statistieken. (wp)