Datum

17 september 2022 19:30

Accommodatie

Cmp: De Eester A

De eerste helft was Termien de beter ploeg en waren we content dat we met een 0-0 stand konden gaan rusten.
De tweede helft kwamen we beter in de match maar raar maar waar scoorde Termien dan wel.
59' zwak uit verdedigen en Pieter Jeunen scoort met een knap afstandsschot.
62' Een penalty voor Termien met wel of niet een swalbe van een Termien speler. Scheidsrechter beslist strafschop en Henry Odutayo trapt de 0-2  binnen.
80' zware hoofdkwetsuur voor Lucas Vissers bij een kopduel voor doel, ambulance moet verwittigd worden en Lucas krijgt 15 draadjes ingeplant in het ziekenhuis.
84' strafschopfout op Mourad Daoudi en Hakim Borahsasar scoort de 1-2.
90' Harim Borahsasar komt voor zijn rechtstreekse tegenstander en scoort de gelijkmaker. Om voor mij onverklaarbare wijze vlagt de grensrechter voor buitenspel.
Termien wint uiteindelijk verdiend met 1-2 maar het had anders kunnen uitdraaien.