Datum

7 november 2021 14:30

Accommodatie

Onbekend

Bevers kopte in de openingsfase naast en zag wat later een doelpunt afgekeurd voor buitenspel. Nijlen kon dreigen via een kopbal van Tuteleers. Na een mooie actie van Bruyninckx besloot Van Den Heuvel naast. Aan de overzijde kon Bevers nog eens twee kaar aanleggen. Het was Van Den Heuvel die na een hoekschop de 1-0 binnenkopte.

STRAFSCHOP

Net voor rust pakte Ledent uit met een geweldige redding op een schot van Elharchi. Net na rust werd Bevers gehaakt, hij zette zelf de strafschop om. Witting schoot van dichtbij naast.

GEEN GELIJKMAKER

De match bleef in evenwicht en Peeters zette met een shot van op dertig meter Nijlen op voorsprong. De bezoekers hadden nog wel veel balbezit maar kregen geen kansen meer op de gelijkmaker.