NABESCHOUWING AANVOERDER SAM VERMEYLEN

NABESCHOUWING AANVOERDER SAM VERMEYLEN

St. Lenaarts 1 A

5 - 2

K. Sint Job FC 1ste ploeg

Datum

8 september 2020 19:30

Accommodatie

K.F.C. Sint-Lenaarts A terrein
Houtstraat 4 a
2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

Aanvoerder Sam Vermeylen is er klaar voor.

 
Sam Vermeylen is nu al zeven jaar bij Sint-Lenaarts. "Ik heb er nog nooit aan gedacht om van club te veranderen. Ik zie hier iedereen graag en ik voel mij hier thuis. We beginnen nu aan een nieuw seizoen en we zien wel wat het zal worden. Maar ik heb er wel goede hoop op."
Hij heeft twee eindrondes meegemaakt en is één jaar gepromoveerd. "Het is wel niet altijd eindronde geweest. Ik mag zeker niet klagen en ik hoop dat we dat nog een tijdje kunnen vasthouden. Vorig jaar heb ik dan ook nog de eindronde gemist toen we in de laatste wedstrijd van het eerste periodekampioenschap verloren. Toen ging uiteindelijk Houtvenne nog over en moesten wij in derde nationale blijven."
 
Hij vond het spijtig dat we onze conditie niet wat langer konden vasthouden. Het seizoen stopte ook wat vroeger. "We hebben dat wel als groep gerealiseerd en ik zie nu dat de sfeer en ons positivisme op en top is."
Dinsdag werd er nog 5-2 gewonnen tegen Sint-Job maar was de tweede helft tegen de reserven van de tweede provincialer zelfs heel zwak. "Dat klopt maar voor de rust stond het al 3-0, enkele open doelkanssen gemist en tweekeer op de lat getrapt, we onthouden vooral het positieve. We moeten in de toekomst onze conditie verder opbouwen. Onze ambitie is de linker kolom en dat zou moeten kunnen lukken."
 
Dit seizoen zal een ander verloop kennen en er wordt op een sterke seizoensstart gerekend. Jullie hebben nu een jonge garde en die jonge gasten moet zich eerst helemaal inwerken. "We hebben inderdaad veel nieuwe en vooral jonge spelers en zonder een goede inleving wordt dat uiterst moeilijk. Zonder die gezonde inleving kan het niet lukken en zullen de resultaten heel wat minder zijn. De laatste matchen hebben we niet altijd het goede ritme gevonden maar dat past zich in de toekomst nog wel aan. De oefenwedstrijd van zaterdag tegen Nijlen (aftrap om 16 uur)."
Als coach ben je tijdens de wedstrijd heel goed bezig. "Met gezond verstand en als de jongens, gesteund door de ouderen hun draai hebben gevonden, moet het lukken. De linker kolom moeten we dan zeker halen. Ik ben er in ieder geval klaar voor."" besluit Vermeylen.
 
Walter Peersmans.
 
 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!