Van de Cruys Jozef, Van Hees Lorenz en Van Besauw Jef

Accommodatie

Onbekend

Ranst - Sint-Lenaarts 3-2

Net als vorige week tegen Kalmthout kwam Sint-Lenaarts niet verder dan een 3-2 verlies tegen Ranst. De thuisploeg kwam op voorsprong toen Beenens een strafschop omzette en Wesley Jansen een doorsteekpas, gemist door Marijn Kenis, succesvol kon omzetten. Een penaltyfout op Bevers werd door Mourad daarna succesvol omgezet. De leiding bleef zwak en tijdens de rust herschikte coach Gino Swaegers zijn team maar veel vorderingen gaf dat niet in het spel van Sint-Lenaarts.
Op het uur vuurde Beenens een knal van buiten de grote rechthoek recht in doel. Sint-Lenaarts vocht nog terug en vijf minuten voor affluiten milderde Mourad via een tweede strafschop. Al was de bal vooraf buiten geweest. Daarmee miste Sint-Lenaarts een bekerduel tegen Hoogstraten. Het was opnieuw niet goed van de bezoekers, die nog heel wat zullen moeten goedmaken om op 19 september goed aan de aftrap van de competitie te komen.
Doelpunten: 10' Beenens 1-0 (penalty), 20' Wesley Jansen 2-0, 24' Mourad 2-1 (penalty), 60' Beenens 3-2, 85' Mourad 3-2 (penalty).
Gele kaart: Sam Vermeylen.