2960
Sint-Lenaarts
tel. 03 313 87 14 of 0477 460 080

Verdiende zege van een wilskrachtig Kalmthout.

Sint-Lenaarts klom onmiddellijk op voorsprong toen Cloetens na twee minuten succesvol een hoekschop binnenkopte. Het bleek maar uitstel want na zestien minuten zorgde Mourad Daoudi voor een own-goal en na dertig minuten zorgde Van Den Broecke voor bezoekende voorsprong na een slechte voorzet van van De Roover. De voorsprong was verdiend voor de bezoekers die voor meer inzet en wilskracht zorgden.
Na rust zorgde Vermeylen in de negende minuut voor een knappe redding. Bevers scoorde op vrijschop van Dilliën, de 2-2 met een kopbal. Op een poging van Lansu zorgde de Kalmthoutse keeper voor een redding. Stef Everaert zorgde in de slotfase nog voor een verdiende bezoekende zege toen hij vrijschop onmiddellijk binnen trapte. Verdiende zege van een agressiever en wilskrachtiger Kalmthout.