15/09 LYRA-LIERSE - K.F.C. SINT-LENAARTS 1-1 Afdrukken E-mail

logo_Sint-LenaartsLogo_Lierse_lyraZaterdagavond heeft K.F.C. Sint-Lenaarts in Berlaar 1-1 gespeeld tegen Lyra-Lierse.

Bij Lyra-Lierse stond voor de eerste maal "Stef Wils" aan de aftrap.

Doelman Kristof Maes van Lyra-Lierse moest tweemaal op de doellijn redding brengen op schoten van Guy Geudens plus nog een save op een schot van Nico Lansu.

Bij ons had Sam Vermeylen een wereld save nodig om de 0-0 te behouden.

De tweede helft was 2' bezig als een sterk spelende Yannick Bevers een gemeten doorsteekbal geeft aan ons scoringsmachine Guy Geudens, Guy twijfelt niet en trapt de bal onhoudbaar voorbij Kristof Maes (5de goal op 3 competitiewedstrijden).

Lyra-Lierse had het de eerste 20' van de tweede helft moeilijk en Sint-Lenaarts bleef goed combineren met een bere sterke Mourad Daoudi op het middenveld.

De tweede goal van de groen gele ploeg kwam er niet en het laatste kwartier begon Lyra-Lierse te drukken en moest onze Sam nog enkele keren goed tussenkomen maar ook Nico Lansu werdt nog enkele keren goed aangespeeld om voor gevaar te zorgen voor het Lyra-Lierse doel.

Na een schot op de paal van Daal kreeg in de 84' de vaardige Steve Dillien, de bal aangespeeld net buiten de grote backlijn, Steve plaatste de bal buiten bereik van Sam Vermeylen en de 1-1 was een feit.

De stand wijzigde niet meer en een 1-1 eindstand was de stand die beide ploegen verdiende.

Volgende week zaterdagavond thuis tegen Tienen, de koploper van het momenten titelkandidaat nr 1

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil