SINKSENWEEKEND in SINT-LENAARTS Afdrukken E-mail

logo_Sint-Lenaarts

Zondag 20 mei en maandag 21 mei (Leonardus Processie) is het weer Pinksterweekend en dat kan men nergens als in Sint-Lenaarts beter beleven.

Zondag zal onze cafétaria en terras (op de foor genieten van de kermis) open zijn vanaf 14:30u

Maandag, zal dan weer de alombekende "Leonardus Processie" door het dorp stappen en om alles van op de eerste rij te kunnen meegenieten zijn we maandag geopend vanaf 10:30u.

Golden_OldiesZondag en maandag kan men niet alleen genieten van de gezellige sfeer maar wij zullen met onze professionele geluidinstallatie en beeldscherm van 120' beeld en muziek draaien vanuit de oude doos waar jong en oud nog van kan mee neuriën.

We kunnen u nu al verklappen dat Roy Orbison bijgestaan door o.a. Bruce Springsteen een enorme zullen schow brengen met onvergetelijke aangepaste oldies van Roy Orbison (volgens mij zijn er weinige die deze supershow al gezien hebben).
Golden Oldies, country, rock 'n roll en Nederlandstalige meezing muziek die u al lang niet meer gehoord heeft maar nog wel in uw geheugen zit zal er ook zeker bij zitten

Ook jonge spelers kunnen zich op één van deze dagen laten inschrijven voor het volgend seizoen te komen voetballen in Sint-Lenaarts.

 

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil